Fra far til sønn for 3. gang

Christian Bache-Gabrielsen har kommet i moden alder og overlot etter 40 år som leder av firmaet roret til sin eldste sønn Hervé. Hervé Bache-Gabrielsen er 4. generasjon Bache-Gabrielsen og allerede som guttunge hjalp han til med å sette korker i flaskene. Etter endte økonomistudier i Bordeaux, skaffet han seg arbeidserfaring i bank og brennevinsbransjen, i inn og utland før han i 2003 ble gitt tilliten av sin familie til å ta over arven og begynte fulltid i familieselskapet.

Norsktalende Hervé er i 30 årene og gift med Maud. De bor bare noen steinkast fra firmaets kontorer i sentrum av Cognac by sammen barna Zoe og Oscar.
Hervé vil videreføre familiebedriften som har vært i familiens eie siden 1905. Bache-Gabrielsen & Co ble grunnlagt av Thomas Bache-Gabrielsen, Hervés oldefar og videreført av hans sønn René og Hervés far Christian som ledet firmaet i 40 år.

Til tross for at Christian er gått over i pensjonistens rekker vil han fungere som styreformann i selskapet og vil ganske så sikkert daglig bidra med sitt i Rue de Boston, hvor huset holder til.
Familebedriften Bache-Gabrielsen er et av de få klassiske, familieeide – og drevne cognachusene som fortsatt eksisterer, og de holder til i sine originale lokaler i sentrum av Cognac. Med over halvannen million flasker er Bache-Gabrielsen hva man kan kalle et middels stort konjakkhus som har som intensjon å fortsette med sin cognac i mange år fremover.