Produktfamilien

Bache-Gabrielsen tilbyr en portefølje for enhver smak til enhver anledning. I vårt sortiment finnes tradisjonelle cognacer hvor jordsmonn, druer, eikelagring, tiden og kjellermesteren viser hva de til sammen kan prestere. Vi har også cognacer uten tilsetninger hvor man inviteres til å oppdage den moderne, lette, friske og tørrere stilen med rik fruktighet som i Pure & Rustic serien..

Bache-Gabrielsen Classic

Dette er Bache-Gabrielsens klassiske serie. Skapt på tradisjonelt vis. Her er det jordsmonn, druer, eikelagring, tiden og kjellermesteren som viser hva de sammen kan prestere – og de skuffer ikke!

Les mer…

Bache-Gabrielsen Pure & Rustic

Pure & Rustic er navnet på en serie cognacer fra Bache-Gabrielsen. Kjellermester Jean-Philippe Bergier har, i nært samarbeid med erfarne destillatører, laget cognacer med en moderne stil. De inviterer deg til å oppdage denne lette og friske stilen med rik fruktighet og assosiasjoner til det landlige livet i Cognac. I serien Pure & Rustic benyttes både blå og hvite etiketter. Har du en flaske med hvit etikett, garanterer vi at det kun er tappet et meget begrenset opplag og at alle flasker er nummererte. Dette er oftest eikefat med cognacrariteter som vår kjellermester Jean Philippe Bergier, via sine mange gode kontakter, har fått kloa i etter flere års godt samarbeid.
Les mer…

Bache-Gabrielsen Bølgen & Bergier

En av Norges fremste kjennere av vin og brennevin, Toralf Bølgen, har sammen med Bache-Gabrielsens kjellermester, Jean-Philippe Bergier, satt sammen denne serien cuvéer oppkalt etter døtrene deres. Anna, Maria og Selma er døtre av Toralf Bølgen, og venninnen Solène er datteren til Jean-Philippe Bergier.

Les mer…