Nyheter

Nytt fra Bache-Gabrielsen og fra Cognacens verden

Distillations by Bache-Gabrielsen Whisky

MAISON BACHE-GABRIELSEN HAR OVER 100 ÅRS ERFARING MED BRENNEVINS PRODUKSJON. NÅ UTVIDER DE SORTIMENENTET MED EN NY INNOVATIV SERIE KVALITETSBRENNEVIN UNDER MERKENAVNET « DISTILLATIONS BY BACHE-GABRIELSEN ».

Cognachuset Bache-Gabrielsen har gjennom tidene hatt både cognac, rom, whisky og brandy i kjelleren. Nå har kjellermester og destillatør Jean-Philippe Bergier utforsket brennevinsverden utenfor Cognacs geografiske grenser og valgt ut en skotsk whisky som trolig bare første brennevin i serien de har kaldt DISTILLATIONS.

Etter de tradisjonelle 36 mnd. på fat i Skottland fraktet Bache-Gabrielsen den hjem til sine kjellere i Cognac . Her ble whiskyen igjen lagt på fat ytterligere 6 måneder og denne gang på amerikansk eikefat som tidligere er benyttet til lagring av cognac. Dette gir en ny dimensjon til en tradisjonell whisky.

Denne unike, runde, rike whiskyen med god friskhet og godt balansert eikearomaer er i denne omgang kun produsert i et begrenset antall på 1500 fl.

DUFT: ferske hasselnøtter, plommer, tørkede urter med hint av pære.

SMAK : frisk unik aroma, rik og rund med smak av gule frukter.

Innhold : 70 cl Alkohol: 41,2 % vol.
Farge: Gyllenbrun
Lagring: Tradisjonell, 36 mnd på eikefat, deretter 6 mnd på brukte cognacfat av amerikansk eik.