Personvern

Bache-Gabrielsen Norge  redegjør for hvordan vi samler inn, bruker, lagrer personopplysninger når du bruker våre nettsider og digitale tjenester. Den forklarer våre databehandlingsaktiviteter, hvilket formål de har, hva slags personopplysninger disse aktivitetene innebærer.  Vi samler kun inn informasjon som er nødvendige for at vi skal kunne holde deg oppdatert med informasjon fra cognacens verden. Vi behandler opplysningene om deg på en sikker og ansvarlig måte, i samsvar med personopplysningsloven.

Nyhetsbrev
Bache-Gabrielsen Norge sender ut nyhetsbrev og informasjon fra cognacens verden på e-post til de som ønsker. Nyhetsbrevet inneholder nyhetssaker, artikler fra web, informasjon om kurs, quiz og annet cognacrelatert innhold. For at vi skal kunne sende deg nyhetsbrev på e-post, må du registrere en e-postadresse. E-postadressen vil bare bli brukt til å sende ut nyhetsbrev og informasjon om aktiviteter relatert til vår virksomhet.

E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du melder deg av nyhetsbrevet. Du kan melde deg av ved å trykke på lenken for dette i nyhetsbrevet. Bache-Gabrielsen Norge bruker en databehandler, Make AS, til å administrere og sende ut nyhetsbrevet, og det er Make AS som drifter databasen der e-postadressene lagres. Ved samtykke til å motta nyhetsbrev fra oss samler vi følgende opplysninger om deg: E-postadresse, Kjønn, Geografisk område som benyttes til å tilpasse vår kommunikasjon med deg.

Web
bache-gabrielsen.no gir informasjon om vår virksomhet og våre produkter.  På vår nettside blir generell informasjon om de besøkende registrert. For å måle bruken av nettstedet samler Google Analytics inn informasjon via informasjonskapsler (cookies). Dette er små tekstfiler som blir installert i minnet til nettleseren til de som besøker nettstedet. Kapslene gir oss informasjon om blant annet hvilken type nettleser du bruker, hva slags språkinnstillinger du har valgt, hvordan du kom til våre nettsider og hvordan du brukte nettstedet (hvilke sider du besøkte, hvor lenge du besøkte nettstedet etc.). Google Analytics samler også inn IP-adressene til brukerne av nettstedet for at vi skal kunne se hvor mange som besøker oss.  Anonymiserte opplysninger som ikke kan knyttes til deg vil kunne bli brukt og beholdt for statistiske og analytiske formål.

Kontaktskjema/ E-post korrespondanse
Dersom du benytter vårt kontakskjema vil vi registrere og behandle meldingene i den grad det er nødvendig for å besvare din henvendelse. Meldingene vil bli lagret så lenge det er nødvendig for disse formålene.

Bache-Gabrielsen Norge bruker informasjonen som samles inn utelukkende til å forbedre tjenestene våre. Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte oss på post@bache-gabrielsen.no