Nyheter

CHAMPAGNE COCKTAIL

Det finnes mange varianter av Champagnecocktails men denne klassikeren med cognac har sin historie helt tilbake til midten av 1800 tallet og er en av de mest populære. Den er perfekt til den store festen. Det er en god og enkel drink å lage som gjestene garantert setter stor pris på.

2 cl Bache Gabrielsen Cognac
1 sukkerbit
Champagne
Twist av appelsin

Den tradisjonelle måten å gjøre det på er å dynke en sukkerbit (gjerne en brun rustikk sukkerbit) med Angostura Bitters og ha den i et champagne glass, ha så i 2cl Bache-Gabrielsen cognac og deretter toppes glasset med Champagne. Når Champagnen helles i glasset oppløses sukkeret og skaper en vakker boblende effekt. Husk å benytte godt avkjølte produkter for best resultat.

En enkel og god cocktail for de store anledningene!