Nyheter

NYHET NOVEMBER Bache-Gabrielsen Gaustatoppen XO Cognac

1883 moh. våker Gaustatoppen over Rjukan by og Vestfold-Telemark, og er av mange omtalt som Norges vakreste fjell. Fra toppen oppleves i klarvær så mye som en sjettedel av Norges fastland. Ulikt mange andre fjell har Gaustatoppen et helt spesielt indre, med mystikk og en gripende historie.-En opplevelse ulik noen annen.Bache-Gabrielsens kjellermester over flere tiår, Jean-Pilippe Bergier, har latt seg inspirere av det unike fjellet og dets historie. Cognacen som deler navn med det mektige fjellet, kan nok ikke måle seg med fjellets storslåtte ytre, men vi har tro på at vi kan nå det til knes – målt mot dets indre.Vi har benyttet utvalgte druedestillater fra områdene Petite- og Grande Champagne som har vært lagret på eikefat i omkring 20 år. Gaustatoppen XO Fine Champagne fremstår som en rik og balansert cognac med en vid og lang ettersmak. Både i duft og smak fås nydelige assosiasjoner til moden sitrus, vanilje, lær og kanel.-En cognac som gjør seg ekstra godt etter et smakfullt måltid – eller kanskje etter en topptur el. en topp tur!

Alkohol: 40 %
Volum: 50 cl.
Vinmonopolet varenr:: 12428702 Bestillingsutv.
Pris: 479,90

LINK VINMONOPOLET

 

ANDRE NYHETER

BACHE-GABRIELSEN COGNAC 55° MR. GARRAUD 1990 BORDERIES SINGLE ESTATE

BACHE-GABRIELSEN LIBERTÉ GRANDE CHAMPAGNE LOT. 44/45

BACHE-GABRIELSEN DISTILLATIONS AQUAVIT

«Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger». Nærmere informasjon finner du her:
https://helsenorge.no/rus-og-avhengighet/alkohol/alkohol-og-helse