Nyheter

VÅRENS COGNACOPPLEVELSER

Ta turen innom oss for mange gode smaksopplevelser på noen av vårens smakinger.  Vi har med oss vår portefølje som innehar en stor bredde av hva cognac byr på av druer, distrikter, årganger og aroma til glede for alle cognacentusiaster. Det er tradisjonelle cognacer hvor jordsmonn, druer, eikelagring, tiden og kjellermesteren viser hva de til sammen kan prestere og nyheter hvor kjellermester og destillatør Jean-Philippe Bergier har utforsket brennevinsverden utenfor Cognacs geografiske grense som i serien DISTILLATIONS.

Velkommen!

TROMSØ ØL OG VINFESTIVAL

Tromsø øl- og Vinfestival åpner dørene for alle som har lyst. Masser av utstillere med vinbønder fra hele verden. Her er det mulighet til å smake, diskutere og oppleve øl, vin og brennevin.

4. mai, 13:00 — 17:30
Radisson Blu Tromsø
Sjøgata 7, 9008 Tromsø

Prisen er kr. 175,- I den prisen får du møte en rekke importører, vinprodusenter og får fem bonger til smaking. Bli med å feire Tromsø Øl- og Vinfestival sitt fem års jubileum.

Billetter får du her 

I www.smakeappen.no finner du oversikt over alle vinene som blir presentert på messen, her kan du lese produktene, se hva andre synes eller skrive dine egne notater. Og som om det ikke er nok, kan du bestille vinen på appen også. Appen laster du bare ned og har på din egen telefon.

 

PRØV SOMMERENS VINER!

På Golia Velhus i Oslo arrangerers messen «Sommeren er i box, – eller flaske». Her kommer en rekke vinimportører og alle har med seg et godt utvalg av sommerens viner, det være seg hvit, rosé, rødt eller musserende.
I tillegg til et bredt utvalg av viner vil også Tind være tilstede med smaksprøver på og salg av spekemat, og Forno vil demonstrere sine vedfyrte steinovner og servere nystekt pizza.
Bache-Gabrielsen og Slected Wines blant mange stiller med gode smaker denne dagen!

Billettene koster kun kr. 345,- per person. Billettavgift på kr. 25,- tilkommer.
Inkludert i prisen er et Riedel Chianti/Riesling glass som du benytter under messen.

Billetter får du her.

15. mai 17:00-20:00
Golia velhus,
Damfaret 25, 0671 Oslo

Billettene koster kun kr. 345,- pluss billettavgift på kr. 25,-. Inkludert i prisen er et Riedel Chianti/Riesling glass som du benytter under messen.

I www.smakeappen.no finner du oversikt over alle vinene som blir presentert på messen, her kan du lese produktene, se hva andre synes eller skrive dine egne notater. Og som om det ikke er nok, kan du bestille vinen på appen også. Appen laster du bare ned og har på din egen telefon.

MAT & VINMESSEN 2019

For 14. gang inviterer Norske Vinklubbers Forbund til Norges lengslevende publikumsmesse for mat og vin i Oslo. 

ÅRETS FOKUS ER HØY KVALITET, BÅDE I MAT OG VIN
På Oslo Vin- og Matmesse kan du smake hundrevis av forskjellige viner fra hele verden, samtidig som du prøver noen ostespesialiteter, litt spekemat, skinker, oliven, oljer og annet snadder – gjerne fra småskalaprodusenter.
Hos de fleste matutstillerne kan du kjøpe varer, ofte med gode messerabatt. (Dette gjelder dog ikke alkoholholdig drikke.)

13. juni 2018, kl. 1600 – 2000
Gamle Logen
Grev Wedels plass 2 – 0151 Oslo

www.gamlelogen.no

Billetter og info her