Nyheter

VINTERENS COGNACOPPLEVELSER

Ta turen innom oss for mange gode smaksopplevelser på noen av vinterens festivaler.  Vi har med oss vår portefølje som innehar en stor bredde av hva cognac byr på av druer, distrikter, årganger og aroma til glede for alle cognacentusiaster. Det er tradisjonelle cognacer hvor jordsmonn, druer, eikelagring, tiden og kjellermesteren viser hva de til sammen kan prestere og nyheter hvor kjellermester og destillatør Jean-Philippe Bergier har utforsket brennevinsverden utenfor Cognacs geografiske grense som i serien DISTILLATIONS.

Velkommen!

 

OSLO VINFESTIVAL

Oslo Vinfestival arrangeres for niende gang 1. – 3. februar 2019, med over 100 arrangementer fordelt på 20 serveringssteder på Aker Brygge i Oslo. Bache-Gabrielsen og Selected Wines finner du på Smakstorget, her kan du smake og lære på en informativ og hyggelig måte.  Smakstorget finner du på Bryggetorget. Det blir et flott utvalg av vin og brennevin i mange stiler og med stor variasjon i opprinnelse. Over 20 utstillere sørger for at utvalget og kunnskapen er på plass. Dette er en meget god anledning til å bli bedre kjent med nye vin fra hele verden.

Velkommen til en opplevelse for sansene!
Åpent fredag mellom 16-20 og lørdag mellom 14-20.

Billetten gir rett på inngang og 5 smaksbonger. Ytterligere bonger kan kjøpes i teltet.
Kjøp billetter her

Les mer her

EDLE DRÅPER – STAVANGER

 

Lørdag 2. februar 2019 fra kl. 13-18.00 i Sjøhusene Stavanger.

Edle Dråper er et trivelig arrangement hvor 800 gjester får prøvesmake alle slags typer alkoholholdig drikke. Det er hundrevis av forskjellige alternativer til å smake; whisky, cognac, akevitt, øl, vin, musserende, rom, gin og mye mer.  Leverandører til Vinmonopolet er tilstede, men også lokale bryggerier er representert. Festivalpasset inkluderer 10 bonger og det er mulighet for å kjøpe flere bonger på festivalen. Sjøhusene serverer mat og Kjell Undheim har med gitaren og lager god stemning i Rødt Kjøkken fra kl 16.00

Åpningstid: 13.00 – 18.00
Aldersgrense: 20 år.
Kjøp billetter her

Les mer her

 

VINTERFESTUKA NARVIK – KONJAKK NISSES KONFERANSE

Bli med på en reise i Cognacens verden!
Toralf Bølgen tar oss med på en reise i Bache-Gabrielsen og cognacens verden hvor vi lærer om prosessen fra vin til edle dråper.
Han er en av Norges ledende vin-og brennevinseksperter samt innehaver av restaurantene Bølgen & Moi. Vi smaker oss gjennom et utvalg cognacer som representerer et mangfold av hva jordsmonn, druer, eikelagring, tiden og kjellermesteren til sammen kan prestere.

Toralf Bølgen

Foredragsholder: Toralf Bølgen – Kjent fra restaurant suksessen Bølgen & Moi.

Tid: Torsdag 21.03.2019 kl. 16:00 – 18:30
Aldersgrense: 20 år
Billettpris: Voksne kr. 600,- Barn kr. 0,- Student kr. 0,- Pensjonist kr. 0,-

 

Følg med for flere smaksopplevelser!

Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

 

Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger». Nærmere informasjon finner du her:
https://helsenorge.no/rus-og-avhengighet/alkohol/alkohol-og-helse