Nyheter

NYHET PÅ VINMONOPOLET I JANUAR

BACHE-GABRIELSEN THOMAS XO PRESTIGE

Thomas Bache-Gabrielsen var grunnleggeren av cognachuset Bache-Gabrielsen. I en alder av kun 22 år overtok den unge Nordmann cognachuset E. Dupuy, senere kjent som Bache-Gabrielsen. For å hedre grunnleggeren har kjellermesteren vært nede i den dype kjeller, og tatt frem de beste destillater kun fra Grande og Petite Champagne. I flere titalls år har denne cognacen ligget på små eikefat og utviklet lagringsaromaer.

Både i duft og smak kommer assosiasjoner til moden sitrusfrukt, lær og kanel behagelig frem. Thomas XO Prestige fremstår som en rik og avbalansert cognac med en lang ettersmak. En cognac som gjør seg ekstra godt etter et solid måltid.

100 cl.
Alkohol:  40% vol.
Drue: Ugni Blanc
Område: Grande Champagne og Petite Champagne
Farge: Middels dyp gyllenbrun
Lagring: Fransk eik fra Limousin

Pris: 1299,00
Vinmonopolet varenr: 10644601
Vinmonopolets nettbutikk

 

«Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger».
Nærmere informasjon finner du på helsenorge.no