Nyheter

HØSTENS COGNACOPPLEVELSER

TRONDHEIM COGNAC EXPERIENCE

22. SEPTEMBER 2018

Trondheim Cognac Expérience lørdag 22.september 2018 blir historiens første store cognacmesse i Trondheim. Messen arrangeres av VinPuls i samarbeid med Trondheims største og viktigste cognacklubb, La Sociètè de Cognac Trondheim.

Messen blir holdt på Radisson Blu Royal Garden hotell lørdag 22.september og vil være åpen i tidsrommet 13.00-19.00.

I tillegg til at alle importører i Norge med konjakk i sin portefølje vil bli invitert til å være med som utstillere, blir det besøk og spesialseminarer med flere topprodusenter av cognac. Det er i dag nærmere 450 forskjellige konjakker å få kjøpt i Norge!

Seminarene vil bli annonsert og billetter for deltakelse blir lagt ut etter sommeren. Ett av seminarene vil være et introduksjonskurs til konjakkens vidunderlige verden med Roar Hildonen.

Det selges to typer adgangsbilletter til messen. Den rimeligste inkluderer adgang til messen og fem stk smakebonger. Den andre gir deg adgang til messen samt ti stk smakebonger. Det jobbes også for at inngangsbilletten inkluderer ett gratis cognacglass. Det vil bli anledning til å kjøpe ekstra smakebonger på selve messen.

Billetter kjøpes her

COGNACEXPO BERGEN

20. OKTOBER 2018

Velkommen til Verdens største Cognac-messe i Verdens fineste by. Det vil være godt over 50 produsenter representert og du kan smake deg gjennom «halve» Cognac-verden, diskutere med likesinnede og hilse på produsenter og importører. Du kan delta på hele 12 forskjellige Master class og bli bedre kjent med noen utvalgte produsenter.

Mer info finner du på www.CognacExpo.no og billetter kjøper du på www.billettservice.no