Nyheter

NYHETER SEPTEMBER

Fredag slippes vinmonopolets septembernyheter. Kjellermester Jean-Philippe har igjen hentet frem en skatt fra kjelleren. COGNAC GRANDE CHAMPAGNE SINGLE ESTATE LOT.78 er en 40 år gammel rik cognac med noe sterkere alkohol. En cognac å nyte for kjølige høstkvelder. Vi har også vært i AAS og tappet et nytt parti med øl fra cognactønnnene. BRYGGERHUSET & BACHE-GABRIELSEN DOBBELBOCK BATCH #02 er det andre ølet i en samarbeidserie mellom Bryggerhuset og Bache-Gabrielsen. Fyldig og dyp maltsmak, tydelige toner av konjakk og fatlagring, god lengde og varmende munnfølelse. Venner på Kongsvinger har vært i Cognac og smakt seg frem til en over 20 år gammel Fine Champagne. BACHE-GABRIELSEN COGNAC EXTRA OLD «VINGER». Alle kommer de i begrenset opplag så her er det bare å trekke kølapp! Vinmonopolets nettbutikk åpner 08:00 for bestilling. God smakfull høst til alle cognacvenner!

BACHE-GABRIELSEN
COGNAC GRANDE CHAMPAGNE
SINGLE ESTATE LOT.78

LANSERING FREDAG 7. SEPTEMBER 504 FLASKER

Denne Grande Champagne cognacen er produsert på Ugni Blanc druer i 1978 fra eiendommen til Monsieur Duverneuil i landsbyen Verrières. Cognacen er mørk ravfarget med duft av blomster som kaprifol og rik på smak med en lang ettersmak med innslag av lær, honning og muskat. En cognac med litt sterkere alkohol fortjener litt lufting -rull litt på glasset eller gi den litt tid i glasset før den nytes.

Innhold: 35 Cl
Alkohol:47 %
Drue: Ugni Blanc
Område: Grande Champagne
Lagring: 40 år på eikefat fra Limousin
Kr. 795,00
Varenr: 10336002
Les mer
BESTILL

BRYGGERHUSET & BACHE-GABRIELSEN DOBBELBOCK BATCH #02

LANSERING FREDAG 7. SEPTEMBER 1600 FLASKER

Bryggerhuset & Bache-Gabrielsen Dobbelbock er dypt kobberfarget. Dufter av cognac, eik, fyldig og søtlig malt med hint av frukt. Smaken er fyldig med dyp maltsmak, tydelige toner av cognac og fatlagring, god lengde og varmende munnfølelse.

Ølet har vært lagret i 10 måneder på eikefat fra Bache-Gabrielsen som tidligere har blitt benyttet til Bache-Gabrielsen X.O. Cognac og deretter til lagring av fjorårets samarbeidsbrygg English Barley Wine.

Kun 1.600 flasker tilgjengelig.
Alkohol: 9 %
Varenummer: 10377202
Pris: 175,00
Volum: 50 cl.
Brygget: 06.01.2017
Flasketappet: 22.05.2018
Best før: 22.05.2028 – Drikkeklar nå, kan lagres i 10 år.
Passer til ost og desserter.
Les mer her
BESTILL

BACHE-GABRIELSEN COGNAC
EXTRA OLD «VINGER»

LANSERING FREDAG 7. SEPTEMBER 1500 FLASKER

Denne cognacen er lys kobberbrun og dufter av tørket aprikos, appelsin og vanilje. Den rike og myke smaken har et godt innslag av lang fatlagring med aromaer som kaffe, lær og vanilje.

Innhold: 50 cl.
Alkohol:40 %
Drue: Ugni Blanc
Område: Grande Champagne og Petite Champagne
Lagring: på eikefat fra Limousin i mer enn 20 år
Kr. 555,00
Varenr: 10324002
Begrenset opplag på 1500 flasker.

Selected by friends
Innholdet i denne flasken er nøysomt valgt ut blant hundrevis av gode og gamle destillater. Dette etter hardt arbeid av medlemmer i Bache-Gabrielsen’s Venner på Kongsvinger. Våre gode venner i Vinger regionen etablerte allerede i 1998 sin cognacklubb og har dermed i disse dager fremmet viten og kunnskap om cognac i 20 år. Vi takker for nært og hyggelig vennskap i disse år, og gleder oss til mange nye. FLOG