Nyheter

Vinterens store smakinger

Vi i Bache-Gabrielsen Norge er å treffe på mange av vinterens spennende arrangementer og festivaler. Du finner oss på Oslo Vin, Edle Dråper, Oslo Cognacfestival, Godt i glasset og Vintefestuka i Narvik. Kom innom for mange gode smaksopplevelser; smak forskjeller mellom de ulike områdene, oppdag nye smaker og aromaer i lette fruktige eller fyldige og rike cognacer eller bare for å slå av en prat!.

Oslo Vinfestival 2-4. februar

Oslo Vinfestival arrangeres for åttende gang 2. – 4. februar 2018, med over 100 arrangementer fordelt på 25 serveringssteder på Aker Brygge og Tjuvholmen i Oslo.

Bache-Gabrielsen Norge finner du på SMAKSTORGET på Aker Brygge, Bryggetorget fredag 16-20 og lørdag 14-20. Velkommen inn for en smak!
Velkommen til en variert, rikholdig, morsom, overraskende og lærerik vinfestival!

Edle Dråper Stavanger 3. februar

​Velkommen til Edle Dråper på Sjøhusene Stavanger Lørdag 3. februar fra kl. 13-18.00.

Edle Dråper er et trivelig arrangement hvor gjestene får prøvesmake alle slags typer alkoholholdig drikke og blant annet Bache-Gabrielsen cognacer. Jan Erik Hofsli er tilstede og deler av sin kunnskap og engasjement om cognac.

Oslo Cognacfestival 10. februar

Oslo Cognacfestival er Oslos første festival dedikert utelukkende til cognac.Velkommen tilHåndverkeren kurs- og konferansesenter Lørdag 10. februar 2018 kl. 14.00 – 20.00

Her kan cognacinteresserte (fra nybegynnere til entusiaster) møte Bache-Gabrielsen Norge og andre cognacleverandører. Kom og lær mer om cognac, dens historie, kultur og mangfold ved å oppdage kjente og ukjente smaker.

Godt i glasset

Godt i glasset er en mat og drikkefestival med fokus på gode smaker i en lun atmosfære i Kristiansand på Clarion Ernst Hotel 3. mars (20 års aldersgrense) Kl. 17-22

Du vil møte en rekke tilbydere som virkelig brenner for sine produkter. Smak deg gjennom spennende matretter akkompagnert med leskende ølsorter eller forfriskende bobler. Liker du en Cognac etter maten så treffer du selvfølgelig Bache-Gabrielsen Norge denne kvelden!

Cognackurs under Vinterfestuka i Narvik 15. mars

I tradisjon tro blir det cognacsmaking med Bache-Gabrielsen under vinterfestuka i Narvik.Bli med på smaking Torsdag 15. mars. kl: 16:30

Kjellermester Jean-Philippe Bergier kommer for å fortelle om eikefatets betydning for verdens fineste destillat! Vi smaker oss også selvfølgelig gjennom et utvalg cognacer med fokus på fatets betydning.Opprinnelig var fatene ren emballasje for brennevinet. I dag er de rene krydderhylla for cognacen og det eksperimenteres i kjelleren til Bache med ulike fat og deres betydning for cognacens utvikling og smak.